Muurschilderingen in en om het huis

Wij verzorgen zowel grote als kleine graffiti muurschilderingen in een kinderkamer. De graffiti muurschildering wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Zo kiezen de meeste mensen bijvoorbeeld voor een muurschildering met de naam van het kind. Ook dit is mogelijk bij een graffiti muurschildering van ons. Er zijn verschillende mogelijkheden: alleen naam, alleen illustratie of een combinatie van beiden.

Muurschilderingen bij u op het bedrijf

Heeft u nog een kale lege muur bij uw bedrijf binnen of buiten? Wij creëren graag iets moois bij u in bijvoorbeeld de rookruimte, kantine, op de werkvloer of op het rolluik of de gevel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, bovendien, Een offerte is geheel vrijblijvend!

Anti graffiti muurschilderingen

De beste manier om graffiti overlast in de openbare ruimte tegen te gaan is het laten aanbrengen van een ‘anti-graffiti’ muurschildering. Onze ervaring heeft ons laten zien dat een mooie muurschildering dé anti-graffiti oplossing. Door deze aanpak blijft in de meeste gevallen alle ongewenste graffiti weg. Een anti-graffiti coating is stukken duurder in onderhoud dan het laten maken van een muurschildering door vandalendesign. Zo hebben wij in de gemeente Capelle aan den IJssel een aantal graffiti gevoelige fietstunneltjes onder handen mogen nemen, met succes !