Graffiti workshop kinderfeestje

Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar niet als je kiest voor een Graffiti workshop.

Een graffiti workshop is het leukste en coolste kinderfeestje van dit moment! Kinderen vinden de graffiti workshops altijd helemaal geweldig!

Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffiti spuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. In deze workshop de kinderen een bepaalde boodschap verwerken en naar voren brengen op een kunstzinnige en creatieve manier in de vorm van een graffiti ontwerp.

Kortom, een Graffiti feestje als kinderfeestje! Echt een aanrader.

De workshop kan bij ons op een locatie rondom Rotterdam of bij u in de buurt. Wij beschikken over meer dan 90 locaties door heel nederland!

opknappen objecten / muren

Altijd al een eigen kunstwerk willen hebben van bijvoorbeeld de scholieren of medewerkers van uw bedrijf/school? Dat kan! Wij kunnen in workshop vorm bijvoorbeeld kale muren, opslagcontainers, schuurtjes etc opvrolijken in combinatie met een graffiti workshop. Zo heeft iedereen deel uitgemaakt van die coole graffiti muur.

Graffiti workshop Vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje

Dit gezellige bedrijfsuitje graffiti workshop is een unieke activiteit waarbij samenwerking erg belangrijk is. Als team maakt u een geweldig kunstwerk, geheel naar wens in uw thema, logo of met uw slogan als basis!

Een aantal belangrijke punten komen aan bod waaronder veiligheid, het gebruik van spuitbussen, technieken van het spuiten en de bijbehorende effecten. Natuurlijk wordt ook het inkleuren van vlakken en laten overlopen van kleuren, het uitwerken van letters en het maken van een thema als geheel behandeld. Alle ingrediënten voor een geweldig resultaat!

De workshop is een goede inspiratiebron en daardoor een aangename welkome afwisseling van een drukke dag.

De workshop kan bij ons op een locatie rondom Rotterdam of bij u in de buurt. Wij beschikken over meer dan 90 locaties door heel nederland!